O nama

Workforce je regionalna HR kompanija koja pruža sveobuhvatna rešenja iz oblasti upravljanja i razvoja ljudskih resursa.

 

Deo smo grupacije HRM One, koja je prisutna na tržištima Srbije, Slovenije i BIH. U okviru naše grupacije u Srbiji posluje i Studentska zadruga S servis, koja se bavi posredovanjem u zapošljavanju studenata i omladinaca.

 

Mi verujemo da svaka individua ima životno pravo da ostvari svoju ambiciju, a da na tržištu postoje organizacije u kojima se ambicije mogu ostvariti.

 

Svakim danom koristimo nove tehnologije i drugačiji pristup biznisu ljudskih resursa, sa ciljem da uspešno povežemo ljude sa odgovarajućim kompanijama.

 

Naš tim se bavi fleksibilnim zapošljavanjem, traženjem i selekcijom kadrova, podrškom u HR procesima i razvojem ljudskih potencijala.

 

Workforce Human Resources doo poseduje dozvolu za rad agencija za zapošljavanje broj 022-03-00098/2014-24 izdatu od strane nadležnog Ministarstva rada i zapošljavanja Republike Srbije.

Workforce najbolji proces selekcije

Workforce

Workforce Grupa

Workforce Grupa posluje na tržištu Srbije i čine je HR agencija Workforce Human Resources i Studentska i omladinska zadruga S servis. Regionalna prisutnost se ogleda kroz partnerstvo sa Agencijom M servis, liderom u oblasti kadrovskih usluga u Sloveniji.

Studentska i omladinska zadruga

Agencija za zapošljavanje

Workforce proizvodi i usluge