Workforce osvojio 3. mesto za najbolji proces selekcije

11/01/2018 workforce 0 Komentara
Workforce osvojio trece mesto za najbolji proces selekcije

Agencija za zapošljavanje Workforce zauzela je 3. mesto za najbolji proces selekcije u 2017. u kategoriji HR agencija. Ovaj rezultat posledica je istraživanja u okviru projekta „Oceni put do posla“ koje sprovodi Infostud putem svog sajta poslovi.infostud.com.

Koliko je ovo značajan uspeh govori činjenica da je istraživanje trajalo godinu dana (od 01.12.2016. do 01.12.2017. godine) i da su poslodavce ocenjivali sami kandidati. Tokom istraživanja popunjeno je više od 40.000 upitnika u toku prošle godine.

Proces istraživanja sproveden je na sledeći način. Nakon isteka oglasa za posao, kandidatima koji su se prijavili na dati oglas Infostud šalje upitnik putem koga su kandidati mogli da ocene proces selekcije. Ocenama od 1 do 5 bodovani su neki aspekti procesa selekcije kao što su: zakazivanje intervjua, prenošenje informacija o radnom mestu, brzina sprovođenja procesa selekcije, itd. Osim toga, kandidati su mogli i da se izjasne o ishodu konkursa na koji su se prijavili i eventualnoj preporuci agencije koja je sprovela proces selekcije.

Zbog svega navedenog, izuzetno smo ponosni što je trud koji je Workforce tim uložio u unapređenje efikasnosti procesa regrutacije i selekcije prepoznat i nagrađen baš od strane kandidata.

TAGOVI:

0 Komentara

Ostavite odgovor