ŠTA RADIMO

Nudimo usluge po meri za poslodavce, kao i za osobe koje traže posao. Omogućavamo pronalaženje jednog ili većeg broja kandidata. Upravljamo ljudskim resursima, nudimo pravnu podršku, podršku za obračun plata i osiguravamo usklađenost poslovanja

Pomažemo osobama koje traže posao da planiraju svoju karijeru i pronađu najprikladniji posao

Naš cilj je da vam pomognemo da razvijete svoj posao i da se profesionalno razvijete.

Naš vredan tim će pronaći rešenje za personalizovano zapošljavanje, dugoročno planirano smanjenje broja zaposlenih ili prelazak sa radnog odnosa na određeno vreme u stalni radni odnos. Pratiće vaše potrebe i pomoći u stvaranju dodatne vrednosti.

Regrutacija i selekcija

Usluge zapošljavanja

Hr usluge, obračun plata i usluge konsaltinga

On-site menadžment

Outsourcing proces regrutacije

Internacionalna mobilnost

Regrutacija i selekcija

Zapošljavanje može biti vrlo stresan i dugotrajan proces. Workforce može biti pravi partner u razvoju vašeg poslovanja i pronalaženju pravih zaposlenih koji se uklapaju u vašu kompanijsku kulturu.

Naši regruteri imaju višegodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa, specijalizovani su za različite industrije i mogu vas podržati u selekciji pozicija od početnog do specijalističkog nivoa.

Usluge zapošljavanja

Ukoliko vam je potreban fleksibilan model zapošljavanja kojim ćete prevazići izazove nastale usled zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na trajno zaposlenje, na pravom ste mestu. Naš HR tim biće na raspolaganju vašim zaposlenima kvalitetnom i fleksibilnom uslugom.

Kroz našu najnoviju HR platformu možete imati brz i jednostavan pristup različitim izveštajima i evaluacijama koje se odnose na vaše zaposlene.

HR usluge, obračun plata i usluge konsaltinga

Bilo da ste malo, srednje ili veliko preduzeće kome je neophodna HR administracija, pravna podrška, ili usluge obračuna zarada – možemo kreirati pravo rešenje za vas.

Na vaš zahtev, naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom nudi brza i fleksibilna rešenja u navedenim oblastima.

On-site menadžment

Ukoliko imate veliki obim zapošljavanja ili vam je potrebna podrška prilikom angažovanja velikog broja privremenih radnika, nudimo vam On-site rešenje. U okviru modela On-site menadžmenta možemo preuzeti različite obaveze i zadatke, biti podrška vama i vašim zaposlenima u različitim procesima na vašoj lokaciji.

Outsourcing proces regrutacije

Usluga Outsourcing procesa regrutacije predstavlja partnerstvo između kompanije koja ima potrebe za regrutacijom, i kompanije koja nudi usluge regrutacije. Kao deo outsourcing-a poslovnih procesa možete preneti na naš celokupan ili deo vašeg procesa regrutacije i zapošljavanja, čime bi vaše HR odeljenje imalo pouzdanu podršku i dodatnu pomoć. Možemo koristiti našu metodologiju, alate i način izveštavanja, istovremeno poštujući vaše standarde u procesu regrutacije, što outsorcing proces regrutacije čini fleksibilnijim i efikasnijim.

Internacionalna mobilnost

Internacionalna mobilnost obuhvata uslugu selekcije i relokaciju zaposlenih na druga tržišta, kao i administrativnu i logističku podršku tokom celokupnog procesa.

Organization and Strategy

NAŠE INDUSTRIJE

Poznavanjem industrija i trendova na tržištu Workforce obezbeđuje vašoj organizaciji prave kandidate.

Workforce

Maloprodaja, ugostiteljstvo i turizam

Workforce

Proizvodnja i inženjerstvo

Workforce

Automobilska industrija

Workforce

Kontakt centri

Workforce

Transport i Logistika

Workforce

Administrativna podrška

Workforce

Telekomunikacije i IT

Workforce

Građevinska industrija